© CIDimport

Apple verkoopt duur fotoboek

Software

Geplaatst: 15 november 2016 - 13:43

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:42

Redactie

Apple heeft een fotoboek aangekondigd met foto's van alle Apple-producten van de afgelopen 20 jaar. Het boek is vernoemd naar de terugkerende zin op de verpakking van hun producten, "Designed by Apple in California", en is net zo duur als je van Apple gewend bent.

Volgens de website is het boek een "verzameling van producten die het team de afgelopen jaren heeft ontworpen" en kan het boek dienen als belangrijke bron voor studenten van allerlei richtingen. Van de iMac uit 1998 tot de Apple Pencil uit 2015; bijna alles komt aan bod. Naast productfoto's bevat het boek verschillende documenten en beschrijvingen van technieken die het team van Apple heeft gebruikt.

© CIDimport

Binnenkant

Hoewel er al eerder boeken op de markt verschenen waarin Apple's producten worden uitgelicht, is dit het eerste boek waarbij ook de binnenkant van producten uitgebreid aan bod komt. Designed by Apple in California is verkrijgbaar in twee groottes en is geprint op speciaal geverfd papier met een mat silveren rand. Lees ook: Apple Watch-bandje uitgerust met dubbele camera.

De kleine variant is ongeveer 25 bij 30 centimeter (10.20" x 12.75") en gaat 199 dollar kosten. Het grotere boek is ongeveer 30 bij 40 centimeter (13"x 16.25") en begint bij 299 dollar. Het boek is in de Verenigde Staten, Australie, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Korea, Taiwan en het Verenigd Koninkrijk te koop via Apple.com. Daarnaast wordt het boek verkocht in geselecteerde Apple Stores, welke vooral in de Verenigde Staten te vinden zijn.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000