Waar voor je geld: 5 all-in-one-fotoprinters van max 300 euro

© Epson

Waar voor je geld: 5 all-in-one-fotoprinters van max 300 euro

Geplaatst: 9 april 2024 - 17:32

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar een goede all-in-one-printer waarmee je (vakantie)kiekjes in een hoge kwaliteit kunt afdrukken? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Disclaimer: op het moment van schrijven zijn de besproken all-in-one-fotoprinters bij de goedkoopste webwinkels niet duurder dan 300 euro. De prijzen kunnen schommelen.

Epson Expression Photo XP-970

Deze all-in-one-printer van Epson biedt veel mogelijkheden. Naast A4’tjes kun je namelijk ook in het grotere A3-formaat afdrukken. Handig voor het geval je bijvoorbeeld eens een fraaie poster wilt ontwerpen. Verder is de Expression Photo XP-970 uitermate geschikt voor het maken van fotoprintjes. Er gaan in dit model namelijk zes gescheiden cartridges. Dat resulteert in afdrukken met een realistisch kleurverloop. De printer ondersteunt een respectabele resolutie van 5760 × 1440 dpi, zodat de kleinste details in jouw kiekjes duidelijk zichtbaar zijn.

Je stuurt fotobestanden op verschillende manieren naar deze printer. De handigste optie is door het apparaat te verbinden met wifi of een bekabelde netwerkaansluiting. Geef vervolgens op een smartphone, tablet of computer aan welke bestanden je wilt uitprinten. Je kunt een pc of laptop ook via usb koppelen. Als derde optie stop je een geheugenkaart van een fototoestel in de Expression Photo XP-970, waarna je op het ruime kleurendisplay van 10,9 inch de gewenste foto’s selecteert. Voor documenten komt de functie automatisch dubbelzijdig afdrukken goed van pas. Je bespaart daarmee papier.

0

Powered by

logo

Canon PIXMA G650

De Canon PIXMA G650 heeft maar liefst zes navulbare inktreservoirs. Is een kleur bijna op, dan vul je de juiste container zelf met een flesje bij. Je hoeft dus niet meer om de haverklap dure cartridges te vervangen. Volgens de fabrikant leent dit systeem zich goed voor het voordelig printen van grote volumes. Canon claimt dat je met een enkele flessenset ongeveer 3800 kiekjes op een standaard formaat van 15 × 10 centimeter kunt uitprinten.

Het apparaat drukt moeiteloos A4-foto’s zonder witrand af. Verbind de PIXMA G650 hiervoor met wifi en stuur vanaf een mobiel toestel of computer afdruktaken. Als alternatief heeft de behuizing ook een usb-poort, zodat je een pc of laptop met een snoertje kunt aansluiten. De maximale printresolutie bedraagt 4800 × 1200 dpi. In de papierlade aan de achterkant passen maximaal honderd A4’tjes. Naast printen kun je met dit apparaat ook scannen en kopiëren. Geen behoefte aan laatstgenoemde functies? Kijk dan eens naar de lager geprijsde Canon PIXMA G550.

0

Powered by

logo

HP ENVY Photo Inspire 7224e

Als je een betaalbare fotoprinter zoekt, is dit model van HP een goede keuze. De ENVY Photo Inspire 7224e is met name geschikt voor wie af en toe eens een fotoafdruk op een maximale resolutie van 4800 × 1200 dpi wil maken. In de behuizing gaan twee cartridges. Gunstig is dat je dit apparaat bijvoorbeeld op het hoekje van een bureau of in een kast neerzet. Deze printer van 46 × 38,3 × 19,1 centimeter is namelijk niet zo groot. Kies op het compacte kleurendisplay welke taak je wilt uitvoeren. Voor een scan of kopieertaak leg je een document op de glasplaat. Dit apparaat ondersteunt automatisch dubbelzijdig afdrukken.

Dankzij de aanwezige wifi-adapter verzend je overal in huis printtaken. Voor iPhones, iPads en de meeste Android-toestellen heb je daarvoor geen aparte app nodig. Deze mobiele apparaten herkennen de printer veelal automatisch in jouw thuisnetwerk. De papierlade heeft een capaciteit van 125 vellen. Daarnaast is er nog een apart vak voor fotopapier van 15 × 10 centimeter. Nuttig om te weten is dat de behuizing voor ruim 45 procent uit gerecycled plastic bestaat.

0

Powered by

logo

HP Smart Tank Plus 655

Dit navulbare inkjetmodel van HP is op het moment van schrijven flink afgeprijsd. De Smart Tank Plus 655 heeft vier reservoirs die je handmatig kunt bijvullen. Volgens de bekende printerfabrikant is een enkele flessenset goed voor het maken van duizenden printjes. Fotografieliefhebbers doen tot dertig 15 × 10-vellen in de papierlade, waarna ze de kiekjes zonder witranden uitprinten. De maximale printresolutie komt uit op 4800 × 1200 dpi.

Naast het scherp uitprinten van foto’s is de Smart Tank Plus 655 ook geschikt voor (thuis)kantoordoeleinden. Scan of kopieer je regelmatig een document van meerdere pagina’s? Leg dan een stapel van maximaal 35 A4’tjes in de houder. Het apparaat zorgt daarna voor een soepele verwerking van alle paperassen. Dat gaat heel wat sneller dan het handmatig verwisselen van vellen op de glasplaat. Voor het aansturen van deze veelzijdige all-in-one-printer gebruik je de wifi-adapter of usb-ingang.

0

Powered by

logo

Epson Expression Home XP-4200

Op zoek naar een goedkope all-in-one-printer waarmee je mooie foto’s kunt afdrukken? De gunstig geprijsde Epson Expression Home XP-4200 voldoet aan alle eisen. In dit model gaan vier gescheiden cartridges. Met een respectabele afdrukresolutie van 5760 × 1440 dpi bevatten uitgeprinte kiekjes volop details. De lade onderop heeft plek voor maximaal twintig fotovellen. Uiteraard gebruik je het apparaat net zo goed voor de verwerking van documenten. Verspil met behulp van de functie automatisch dubbelzijdig afdrukken niet onnodig papier.

Aan de hand van het kleurendisplay en de druktoetsen is de bediening een fluitje van een cent. Je kunt zo bijvoorbeeld een scan- of kopieertaak uitvoeren. Als je de Expression Home XP-4200 op wifi aanmeldt, kan elk gezinslid vanaf zijn of haar mobiele toestel afdrukken. Wegens AirPlay-ondersteuning heb je daar op een iPhone of iPad geen losse app voor nodig. Bezitters van een Android-apparaat installeren de Epson Smart Panel- of Epson Creative Print-app (ook beschikbaar voor iOS). Met laatstgenoemde toepassing kun je onder meer fotoboeken, fotocollages, briefpapier en wenskaarten ontwerpen.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten