Black Friday week: deze deals zijn nu al verkrijgbaar

© PXimport

Black Friday week: deze deals zijn nu al verkrijgbaar

Geplaatst: 26 november 2019 - 15:14

Aangepast: 24 november 2022 - 13:45

Lorenzo Jepma

Officieel vindt Black Friday 2019 op 29 november plaats. Echter, zien we elk jaar de kortingen en deals al ruim van te voren verschijnen. Veel shops beginnen al op de maandag, sommige shops zelfs al op de zondag. Lees hier welke tech deals er nu al te scoren zijn.

Black Friday wordt door veel shops anders aangepakt. Een aantal doen aan een gehele Black Friday-week. Bol.com heeft aanlopend naar de vrijdag elke dag een andere productgroep in de aanbieding. De donderdag staat in het teken van keuken en wonen, vrijdag is het thema elektronica. Media Markt houdt dan weer een pre-sale. In deze sale worden producten al goedkoper aangeboden. Vrijdag en het weekend zal het dan daadwerkelijk Black Friday zijn. Er zijn nog genoeg andere webshops met goede deals.

Vergeet ook 'Cyber Monday' niet om nog een poging te wagen. Veel elektronische apparaten zullen op de maandag nog in de aanbieding gaan. Mocht jouw beoogde product er nog niet bij zitten, dan heb je dan nog de kans. Er zijn nu al zat aanbiedingen te vinden op tech-gebied. Bekijk hieronder de deals die ons het meest opvallen:

Televisies

Uitstekend moment om eindelijk die OLED of QLED in huis te halen. Opvallend is hoe hoger de adviesprijs is, hoe hoger de korting ook is. Er is ook korting te vinden op de kleine modellen hoor!

Gaming

De console deals zijn erg goed dit jaar. De Xbox One en Playstation 4 gaan hun laatste levensjaar in en zijn echt heel veel afgeprijsd. De net uitgekomen handheld versie van de Switch is ook al voor iets minder geld te verkrijgen. Games en accessoires zijn ook volop in de aanbieding.

Audio

Zowel speakers als soundbars zijn in de aanbieding.

Smartphones & tablets & laptops

De meer handzamere techproducten genieten ook van een korting.

Overige tech deals

Vergeet ook niet om andere productgroepen in de gaten te houden. Dit kan echt van alles zijn, van accuboormachine tot koelkast. Bekijk hier hoe jij de beste deals scoort.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000