Tech-awards 2015 - de uitslag

Desktops & monitoren

Geplaatst: 27 november 2015 - 10:57

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:09

Twijfel bij aankoop van jouw gadget, tv of nieuwe digitale speeltje behoort tot het verleden dankzij Tech Awards, een initiatief van Computer!Totaal, PCM, Computer Idee, Tips & Trucs, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl, Insidegamer.nl, Media Totaal en Stuff.tv. Van de bijna ontelbare nieuwe producten die afgelopen jaar zijn gepresenteerd hebben we er 129 bekroond met een Platina, Goud of Zilver Tech Award.

Extra houvast bij aankoop

De Tech Awards helpen je een handje bij het kiezen. Doorgaans word je bedolven onder de producten en heb je keuze uit tientallen van een product. Probeer maar eens een geschikte tv vinden. De onafhankelijke testen van de Computer Idee-experts scheiden het kaf van het koren. Dankzij de Tech Awards voorkom je een miskoop. De experts van Computer Idee, maar ook onze collega's van ComputerTotaal en PCM geven een onafhankelijk oordeel. Doordat we dat met heel veel redacties tegelijk doen onder de vlag van de Tech Awards ontstaat een betrouwbaar en toonaangevend ooordeel.

Oordeel van de marktleider

Gezamenlijk zijn de deelnemende titels net zoals Computer Idee onderdeel van uitgever Reshift. Maandelijks schrijven we voor ruim 5 miljoen unieke bezoekers en lezen 400.000 Nederlanders. Daar zijn we trots op, maar dat betekent ook dat jij ons vertrouwt en dat we je kunnen helpen bij aankoop. Een Tech Award hoort daarbij. Heeft een product een Tech Award? Dan bega je geen miskoop. Alle Awards hebben we op een speciale site neergezet.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000