Reisgids voor online wereld Second Life

© CIDimport

Reisgids voor online wereld Second Life

Geplaatst: 18 oktober 2006 - 03:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:42

Redactie

Voor elke bestemming ter wereld bestaan er tegenwoordig reisgidsen. Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat er nu ook zo'n gids verschijnt voor een virtuele bestemming: de wereld van het steeds populairder wordende Second Life.De gids is een initiatief van het technologie-blad Wired.

Reisgids voor online wereld Second Life

Voor elke bestemming ter wereld bestaan er tegenwoordig reisgidsen. Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat er nu ook zo'n gids verschijnt voor een virtuele bestemming: de wereld van het steeds populairder wordende Second Life.

De gids is een initiatief van het technologie-blad Wired. Op hun site vinden (potentiële) bezoekers van Second Life precies hetzelfde als wat gewone reizigers vinden in een reisgids: een algemeen overzicht, feiten die bezoekers weten moeten (denk aan bijvoorbeeld valuta, maar óók aan gevaren onderweg), interessante bezienswaardigheden, het nachtleven en de beste plekken om te winkelen. De gids maakt duidelijk waarom steeds meer - inmiddels al ruim 800.000 mensen - regelmatig in Second Life te vinden zijn: het is écht een parallelle wereld.

Via DutchCowboys

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000