Kamperende hackers op Nederlands festival SHA2017

Kamperende hackers op Nederlands festival SHA2017

Desktops & monitoren

Geplaatst: 26 juni 2017 - 12:27

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:18

Van 4 tot 8 augustus vindt in Zeewolde een bijzonder festival plaats, niet voor muziek en artiesten maar speciaal voor hackers: Still Hacking Anyway 2017.

Voor het evenement wordt een camping opgezet, waar hackers van over de hele wereld kunnen blijven overnachten. Doel van de bijeenkomst is met name om van elkaar te leren. Er worden lezingen en workshops gehouden, films vertoond en nog veel meer.

Enkele onderwerpen die dit jaar op de agenda staan zijn onder meer sociale media, verkiezingen, 'biohacking' (denk aan onderhuidse chips) en het internet-of-things. Drone-races staan ook op het programma, en bezoekers worden uitgedaagd om Tesla's te hacken.

Kosten

Tickets zijn te koop vanaf 250 euro. Dat lijkt duur, maar die prijs geldt wel voor de volledige duur van het evenement. Bezoekers krijgen ook een elektronische badge, die draadloos met andere badges kan communiceren en waarop men zelf hacks kan programmeren.

Foto: Niek Blankers

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000