Browser-extensie laat het internet verdwijnen

Browser-extensie laat het internet verdwijnen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 18 december 2017 - 07:52

Websites trekken graag je aandacht. Schreeuwerige koppen, opdringerige advertenties en zo'n beetje ieder bericht op sociale media. Wordt het je allemaal een beetje teveel, installeer dan de Nothing on the Internet-extensie.

Nothing on the Internet voor Chrome en Safari laat met een druk op de knop het internet grotendeels verdwijnen. Het enige wat overblijft, is structuur zonder inhoud. De makers noemen het internet 'zonder content schoon, puur en sereen'.

Want, zo zeggen de ontwerpers: "Met een enkele klik verdwijnt alles van internet dat onze grootste angsten en oppervlakkige verlangens voedt. En daarmee ook alle ruis en rommel die zoveel tijd in onze 'drukke' levens inneemt".

Knipoog

Een tikkeltje pretentieus met een dikke knipoog, dus. Maar er zit ook wel wat in, nietwaar? Wanneer je het internet weer terug wilt, klik je gewoon opnieuw op de knop. Download de extensie hier voor Chrome en hier voor Safari

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000