10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017

© CIDimport

10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017

Geplaatst: 31 oktober 2017 - 12:09

Aangepast: 17 november 2022 - 08:45

Redactie ID.nl

Op 1 november gaat de Paris Games Week 2017 van start. Ter ere van dit jaarlijks terugkomend evenement geeft Startselect 10% extra Google Play tegoed weg op al je giftcards van €25, €50 en €100. Dat betekent dus 10% extra apps, muziek, games en films. De aanbieding is alleen geldig tijdens de Paris Games week, dus van 1 tot en met 5 november. Startselect sponsort daarnaast samen met Google Play het ESWC Clash Royale toernooi dat live plaatsvindt op de Paris Games Week.

10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017-15747845

© CIDimport

  Lees hier wat dit betekent.

Net als bij andere grote evenementen komen grote namen als PlayStation, Xbox en Nintendo weer met belangrijk nieuws. Nieuwe releases, nieuwe titels, release data en natuurlijk veel teasers om je op te warmen voor wat er gaat komen. Fans van diverse games kunnen niet wachten om weer een glimp op te vangen over wat deze bedrijven voor ons in petto hebben. Natuurlijk gebeurt er meer dan alleen dat. Je kunt als eerste de nieuwste games spelen, of juist genieten van titels die net uitgekomen zijn. Daarnaast worden er ook live toernooien gehouden. Deze toernooien worden georganiseerd door de ESWC en de ESL.

Profiteer nu bij Startselect van 10% extra Google Play tegoed op al je giftcards van €25, €50 en €100. 

 

 

 

10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017-16022155

© CIDimport

Een van deze grote toernooien wordt gehouden met Clash Royale. Maar liefst 48 spelers gaan het in een afvalbracket opnemen tegen elkaar. Ze strijden om een prijzenpot van 15.000 dollar. Het gehele toernooi wordt live op het podium gespeeld met genoeg ruimte voor publiek. Tijdens de Paris Games Week komen de beste Clash Royale spelers laten zien hoe je het spel nu echt moet spelen. Je kunt live meekijken met gevechten en zien wie de winnaar van het toernooi wordt. In eerste instantie was er één Nederlander (Surgical Goblin) die mee gaat doen aan dit toernooi, maar er is dit jaar een tweede Nederlander (Dion) bekend gemaakt die gaat strijden om die felbegeerde prijzenpot van 15.000 dollar. Houd deze twee spelers dus zeker in de gaten. Voor het volledige speelschema kijk op de site. Bij een echt toernooi horen natuurlijk ook commentatoren. CorpsRoyale is de commentator voor de Nederlandse kijkers. Kijk voor een Engelstalige spreker naar een livestream van Orangejuice, Enchatin of Woodie. Er is een grote kans dat je van dit toernooi veel kunt leren en waarschijnlijk weer een stukje beter wordt.

Naast Clash Royale kun je ook genieten van toernooien en finales van de volgende games: Counterstrike, Rocket League, Quake Champions, FIFA 18, PES 2018, Rainbowsix Siege, Ghost Recon Ghost War en Splatoon 2.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten