Video: De app 'Foto's' in Windows 10 (1)

Video: De app 'Foto's' in Windows 10 (1)

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 25 september 2015 - 07:19

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:43

In Windows 10 zitten diverse apps, waaronder het handige Foto's. Dat is vooral handig voor wanneer je veel foto's op je harde schijf hebt staan, maar die slecht geordend hebt. De Foto's-app maakt het mogelijk foto's te ordenen, bijvoorbeeld op basis van wanneer je die hebt gemaakt of wat erop te zien is. In deze video laten we je er meer over zien.

Deze video laat een introductie van Windows 10 Foto's zien. We leren je wat de mogelijkheden zijn om foto's te ordenen en hoe je ze bij elkaar houdt.

In de volgende video over 'Foto's' gaan we dieper op de mogelijkheden van de app in. Zo laten we je zien hoe je afbeeldingen kunt bewerken in de app, zoals simpel bijsnijden van afbeeldingen of juist het laten vervagen van de achtergrond.
Die video vind je hier.

Wil je meer leren over Windows 10? Kijk dan eens op onze Windows 10-pagina.

En voor meer video's kun je natuurlijk ook terecht op

.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000