6 tips voor een Sinterklaas-cadeau tot 50 euro

© PXimport

6 tips voor een Sinterklaas-cadeau tot 50 euro

Computer accessoires

Geplaatst: 3 november 2015 - 17:44

Aangepast: 24 november 2022 - 11:40

Redactie Computer!Totaal

De feestdagen staan weer voor de deur, te beginnen met het altijd gezellige Sinterklaas. Hiervoor moet je vast weer aan het shoppen slaan om een leuk cadeau te vinden, en daar helpen wij je graag een handje bij! Hieronder vind je zes tips voor een origineel Sinterklaascadeau tot 50 euro.

Edifier Gammetara G2

De Edifier Gammetara G2 is een kwalitatief goede koptelefoon die, boven verwachting, goede prestatie aflevert in verhouding tot de prijs die je betaald. Met behulp van deze koptelefoon beluister je jouw favoriete sinterklaasliedjes in optimale geluidskwaliteit. Met zijn strakke design en goede geluidskwaliteit kan deze gerekend worden tot één van de betere binnen zijn prijscategorie.

© CIDimport

Een prima koptelefoon om de feestdagen gamend door te komen.Edifier Gammetara G2

Prijs: c.a. 40 euro

Apple Music

Heb jij niet genoeg ruimte meer voor al je CD´s, maar wil je je muziek niet kwijt? Dan is Apple Music de ideale oplossing voor jouw ruimtegebrek. Via Apple Music vind je al jouw Sinterklaassongs en nog veel meer muziek van heel veel artiesten. De kosten van het abonnement variëren van ongeveer tien tot maximaal vijftien euro. Voor tien euro kun je alle muziek op je Apple-device zetten. Wanneer meerdere mensen binnen je gezin hebt die gebruik maken van Apple Music, is het voordeliger om gebruik te maken van het Familiepakket. Hiermee kun je maximaal vijf accounts aansluiten op Apple Music. Deze kost ongeveer vijftien euro.

© CIDimport

Een ideaal cadeau voor mensen met een Apple-device.Apple Music

Prijs: 10 euro (individueel) 15 euro ( gezinsabonnement)

Je eigen gemaakte virtual reality bril

Wat is er leuker voor een kind dan zijn eigen cadeau in elkaar te knutselen? Dit cadeau kun je zelf in elkaar zetten en het geeft je, met behulp van minimale middelen, het gevoel dat je je in een andere wereld begeeft. Met behulp van een pizzadoos, een smartphone en een paar lenzen maak je jouw Virtual reality bril. Hier lees je hoe je de virtual reality bril maakt en hierdoor een leuk sinterklaasavond kunt hebben.

© CIDimport

Je zelfgemaakte VR-bril ziet er misschien niet zo heel gelikt uit, leuk en origineel is het zeker!

Chromecast

De verwachting is dat steeds meer mensen hun 'klassieke' TV-abonnement in de toekomst op zullen gaan zeggen. Met behulp van de Chromecast kun je gemakkelijk video's en andere bestanden afspelen op je TV. Deze verbinding loopt via je wifi-netwerk, dus je betaald niets extra's voor je verbinding. Naast de Chromecast voor je televisie heeft Google nu ook Chromecast audio ontwikkeld. Hierdoor stream je jouw favoriete muziek in een goede kwaliteit naar je speakerset. Op deze manier kijk en luister je jouw favoriete sinterklaasfilms en sinterklaassongs in een goede kwaliteit.

© CIDimport

Stream je video's en muziek naar je tv.Chromecast

Prijs: 39 euro per stuk

GAME GRIP STG-ONE voor de iPad

Door de vele games die je op de iPad kunt spelen, hoef je alleen maar deze GAME GRIP STG-ONE er omheen te schuiven om er een volledige handheldconsole van te maken. Schuif de GAME GRIP STG-ONE open, stop je iPad (mini) erin en maak verbinding via bluetooth om midden in de actie te zitten.

© CIDimport

Het Gameboy-gevoel komt terug bij GAME GRIP STG-ONE .GAME GRIP STG-ONE

Prijs: 49,40 euro

Verzendkosten Gratis

Netflix-abonnement

Veel mensen zijn al geabonneerd op Netflix, maar er zijn nog steeds mensen die zich nog niet gewaagd hebben aan de legale streamingsdienst voor films. Via Netflix kijk je legaal naar jouw favoriete Sinterklaasfilm! Voor de pepernoten en schuimpjes moet je echter zelf zorgen.

© CIDimport

De legale streamingsdienst die je gegarandeerd de donkere winterdagen door helpt.Netflix-abonnement

Prijs: 7,99 euro (voor 2 apparaten tegelijkertijd, 11,99 euro(voor 4 apparaten tegelijkertijd)

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000