CharaChorder: nieuwe manier om nog sneller te typen

CharaChorder: nieuwe manier om nog sneller te typen

Computer accessoires

Geplaatst: 24 september 2022 - 14:16

Aangepast: 26 september 2022 - 10:58

Redactie

Een speciaal toetsenbord moet het mogelijk maken om nog sneller te typen dan het gewone QWERTY-toetsenbord van je pc of laptop. Het bijzondere ontwerp heeft wel wat gewenning en configuratie nodig.

Het speciale toetsenbord, de CharaChorder One is ontwikkeld om mensen nog sneller te laten typen. Hierbij is het concept van een gewoon toetsenbord losgelaten. Het toetsenbord heeft wat weg van een game-controller, met twee ronde elementen die je in je handen houdt en met elkaar verbonden zijn.

De knopjes op de CharaChorder One zijn zelf in te stellen en te bewegen, zodat je zelf instelt hoe de tekens gekoppeld zijn aan de knoppen en bewegingen. Dit vergt wel wat tijd om het toetsenbord in te stellen en aan te leren.

Op de site van Charachorder lees je meer over het apparaat. Vind je de video leuk, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Op zoek naar een iets minder exotisch toetsenbord? Hier moet je zijn!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000