Nieuw op Netflix: beste films en series van juni

© PXimport

Nieuw op Netflix: beste films en series van juni

Televisie

Geplaatst: 3 juni 2022 - 07:02

Aangepast: 16 november 2022 - 09:32

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in juni nieuw op Netflix!

Man Vs. Bee

Rowan Atkinson excelleert weer eens op komisch gebied in deze nieuwe film Man Vs. Bee. Hierin speelt hij een charismatische en goedbedoelende ‘house sitter’. Met de beste intenties probeert hij het luxe huis van een stel mensen heel te houden maar dat gaat dramatisch de mist in wanneer er een erg vasthoudende hommel in het huis terechtkomt. Dat belooft veel hilariteit met de altijd fysiek komische acteur in de hoofdrol. 

Philadelphia

IJzersterke acteurs Tom Hanks en Denzel Washington hebben de hoofdrollen in deze drama film waarin Andrew Beckett (Tom Hanks) net senior partner gemaakt is van een prestigieus advocatenkantoor. Hij wordt echter ontslagen nadat hij positief test op aids. Vervolgens schakelt hij de hulp in van advocaat Joe Miller (Denzel Washington). Maar het vinden van iemand die hem wil vertegenwoordigen gaat hem niet makkelijk af. Zal Andrew de gerechtigheid krijgen die hij verdient? 

Misha and the Wolves

Als Misha op 7-jarige leeftijd ontsnapt aan de Nazi’s en op zoek gaat naar haar ouders, komt ze bij een groep wolven terecht die haar opnemen in de roedel en het meisje beschermen. Het is een verhaal dat te avontuurlijk klinkt om waar te zijn. En dat is het ook. De vrouw die beweert Misha te heten en een tijdje bij wolven claimt te hebben gewoond, heeft de hele wereld met haar fantastische verhaal voor de gek gehouden. Hoe haar dat precies gelukt is, wordt in deze documentaire uit de doeken gedaan. 

The Wedding Planner

Ze is een expert op het gebied van liefde, maar zelf heeft ze er in haar leven geen tijd voor. Wedding planner Mary (Jennifer Lopez) bezorgt alle bruiden de dag van hun leven maar blijft zelf altijd op de achtergrond. Maar dan komt er een man haar leven binnen gewandeld die geknipt is voor Mary. Eindelijk lijkt de weddingplanner zelf ook de liefde te mogen proeven, totdat ze haar volgende klant voor ogen krijgt… 

Gold

Hoe ver zou je gaan voor de belofte van rijkdom? Het is een vraagstuk waar Virgil zich mee bezig moet houden wanneer hij in een ruw natuurgebied, samen met zijn taxichauffeur Keith, een groot stuk goud ontdekt. Als het niet zomaar lukt het goud uit de grond te krijgen, zal één van de twee mannen bij het goud moeten blijven om het te bewaken. Maar er gelden harde omstandigheden die het een gevaarlijke uitdaging maken. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000