Een NFC-chip in je lichaam, wat kan je daar nou mee?

© PXimport

Een NFC-chip in je lichaam, wat kan je daar nou mee?

Foto & video

Geplaatst: 10 september 2015 - 10:34

Aangepast: 16 november 2022 - 09:48

Redactie Computer!Totaal

Om er achter te komen wat nou het voordeel is van een NFC-chip in je lijf, hebben wij ons laten chippen door Kaspersky. Bekijk hoe redacteur Tijs de chip geplaatst krijgt, en kom er samen met hem achter wat je zoal met dit stukje tech in je lichaam kunt.

Op de IFA-beurs in Berlijn kregen we van Kaspersky de kans om ons te laten chippen. Redacteur Tijs Hofmans ging (geheel vrijwillig) op de uitnodiging in, en liet de chip in zijn hand zetten. Maar wat kan je nou met zo'n chip in je lichaam? En moet je dat überhaupt wel willen?

Deze vragen, en nog veel meer, komen aan de orde in onderstaande video. Maar het meest benieuwd zijn we natuurlijk naar jouw mening over dergelijke chips in je lichaam. Zie jij hier handige toepassingen voor? Of is het vooral gevaarlijk? Laat het weten in de comments!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000