Feature Friday - Is de Apple Watch de beste smartwatch?

© PXimport

Feature Friday - Is de Apple Watch de beste smartwatch?

Geplaatst: 8 mei 2015 - 11:58

Aangepast: 24 november 2022 - 11:22

Redactie Computer!Totaal

De Apple Watch is dan misschien nog niet uit in Nederland, Peter en Elmar gaan er deze week wel lekker mee aan de slag voor een nieuwe aflevering van Feature Friday. Was de Apple Watch het lange wachten waard? Je hoort het hier!

Apple lanceerde de Apple Watch zo'n twee weken geleden, en de smartwatch is met wisselende kritieken ontvangen. Peter van GamersNET en Elmar gaan in deze nieuwe aflevering van Feature Friday met het slimme klokje aan de slag, en vragen zich af of de Apple Watch echt wat toevoegt aan je dagelijks leven.

Fabrikanten als Sony, Samsung, LG en Huawei hebben ons de afgelopen maanden al laten zien wat een smartwatch met Android Wear zoal te bieden heeft, en de grote vraag is natuurlijk wat Apple hier tegenover zet. Je ziet het in onderstaande video!

Klik hier voor de volledige geschreven review van de Apple Watch.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000