Apple onthult AirPods Pro 2-oordopjes

Apple onthult AirPods Pro 2-oordopjes

Audio

Geplaatst: 7 september 2022 - 18:14

Apple kondigt officieel de geüpgradede AirPods Pro aan. De Pro 2 beschikt over een verbeterde processor, genaamd de H2. Die biedt onder meer verbeteringen voor actieve ruisonderdrukking en accuduur aan.

De nieuwe AirPods Pro 2 bieden verschillende dopjes aan voor in je oor. Naast de reguliere formaten heb je nu ook de keuze uit de XS-variant. Verder lijken de nieuwe oordoppen op hun voorgangers. Een niet zichtbaar verschil is de toevoeging van een aanraakgevoelige omgeving op de stam van de oordoppen. Door omhoog en omlaag te vegen, bedien je de volume van je muziek.

De Spatial Audio-functie krijgt eveneens een upgrade. Het systeem kan voortaan rekening houden met de grootte en vorm van je hoofd en oren. De transparante modus is nu adaptief en is beter in staat zeer harde geluiden te filteren.

AirPods 2 met langere accuduur

De nieuwe AirPods Pro bieden daarnaast een langere accuduur aan. Ze gaan nu tot zes uur mee op een volle accu. Wanneer je de oplaadcase daarbij optelt, dan komt je uit op 36 uur. Dat is zes uur meer dan zijn voorganger.

De oplaadcase heeft nog iets nieuws: hij ondersteunt namelijk het Zoek mijn-netwerk. Mocht je je oordoppen, inclusief hoesje, kwijtraken, dan kun je ze via het uitgebreide Apple-netwerk (hopelijk) gemakkelijk terugvinden. Ook is er een speaker aanwezig en kun je er een touwtje aan hangen; tot slot is er nog altijd een Lightning-aansluiting aanwezig.

De AirPods Pro 2 is vanaf aanstaande vrijdag te bestellen en kost 299 euro. De releasedatum staat nu op 23 september.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000