Video: Snel energie besparen in huis, de beste tips

Met simpele ingrepen kun je al snel een hoop energie besparen in huis. Natuurlijk zijn er open deuren (ook niet bevorderlijk), zoals korter douchen en de thermostaat lager zetten. In onze video gaan we dieper in op energiebesparing met maarliefst 23 tips.

Veel energie valt er te besparen op het verwarmen van het huis. In deze tijd van het jaar en met de hoge energietarieven is het goed om dit even onder de loep te nemen. Met goede isolatie, folie en het afsluiten van kieren houd je de warmte vast in huis. Er zijn vaak subsidies beschikbaar voor energiebesparende middelen. Vergeet ook niet dat ventileren net zo belangrijk is als isoleren en dat de ketel zelf ook goed onderhouden en ingesteld dient te worden.

Ook in huis zijn er tips die het hele jaar door kunnen helpen met een lagere energierekening. Bijvoorbeeld door sluipverbruikers (zoals je mediaspeler) op te sporen, een douchetimer te gebruiken, je oven efficiënter in te zetten of de kokendwaterkraan anders te gebruiken.

In onze video komen veel tips voorbij hoe jij snel energie kunt besparen in huis.

 

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Veel van onze tips over energiebesparen in huis komen voort van experts die in onze eerdere livestream aan zijn geschoven. Hieronder kun je de livestream Bespaar direct op je energierekening terugkijken.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000