© PXimport

Shuttle - specialist in mini-pc's

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 20 mei 2015 - 04:59

Aangepast: 14 december 2022 - 15:34

Redactie

Zeg je mini-pc, dan denk je waarschijnlijk automatisch aan Shuttle. De Taiwanese computerfabrikant heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van pc-componenten. In 2001 lanceerde Shuttle hun eerste mini-pc en inmiddels is Shuttle onbetwist dé specialist op het gebied van mini-pc's.

Shuttle heeft een uitgebreid assortiment mini-pc's, de nog kleinere slim-pc's en all-in-one-pc's. Of je nu een mini-pc zoekt om op te werken of juist een krachtige game-pc: het is allemaal mogelijk. Shuttle verkoopt hun systemen als barebone of volledig systeem. Een barebone omvat de behuizing, het moederbord, de processorkoeling en voeding. Je maakt je barebone vervolgens zelf af met de door jouw gewenste processor, geheugen en opslag. Zie je daar tegenop, dan kun je bij Shuttle uiteraard ook terecht voor een compleet samengestelde mini-pc terecht. Via de Shuttle Systems Configurator op www.shuttle.eu/systems bepaal je precies welke componenten jij in je mini-pc wilt hebben. Je kunt Shuttle-producten aanschaffen via een wijdverspreid dealernetwerk waaronder Alternate, Azerty, Shuttleshop.nl, bol.com, Centralpoint en Misco.

© PXimport

De nieuwste technologie

Welke mini-pc je ook kiest, qua technologie wordt je niet beperkt en is je Shuttle altijd geschikt voor de nieuwste processors. Dit jaar lanceerde Shuttle drie nieuwe mini-pc's die dat prima illustreren. De superkleine DS57U is een slim-pc zonder actieve koeling die voorzien is van de energiezuinige Intel Celeron 3205U die gebruik maakt van Intels allernieuwste Broadwell-architectuur. Hierdoor gebruikt de pc weinig energie is het geen probleem om de DS57U 24/7 aan te laten staan. Hij is zelfs zo compact dat je hem achterop een scherm kunt bevestigen.

Een stapje groter én veel krachtiger is de XH97V. Deze slim-pc met een volume van 3 liter is geschikt voor de nieuwste Intel desktopprocessors en is hiermee de ideale basis voor een kleine, maar krachtige pc. De XH97V is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een mediacenter met ondersteuning voor 4K-weergave

© PXimport

Wil je zoveel echt kracht hebben in een compacte behuizing, dan is Shuttles XPC Barebone SH97R6 de mini-pc voor jou. Uiteraard is deze barebone geschikt voor de nieuwste Intel desktopprocessors. Daarnaast kun je een krachtige grafische kaart plaatsen, zelfs een NVIDIA GeForce GTX 980 is geen probleem. Hierop kun je dus de nieuwste games zonder beperkingen voluit spelen.

© PXimport

Klaar voor de toekomst

Ondertussen zit Shuttle natuurlijk niet stil. In de tweede helft van dit jaar wordt het assortiment uitgebreid met mini-pc's die gebaseerd zijn op Core-3, i5 en i7 processors uit Intels Broadwell-architectuur. Bijzonder is dat deze krachtige mini-pc's geen actieve koeling nodig hebben. Ook zal Shuttle later dit jaar de nog te lanceren Intel Skylake-architectuur gaan ondersteunen in nieuwe producten.

Meer weten?

www.shuttle.eu

Facebook: www.facebook.com/Shuttle.Europe

Twitter: @shuttle_europe

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van Shuttle en geschreven door Shuttle. De redactie van Computer!Totaal is niet verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit artikel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000