Win een tablet met Vodafone Alles-in-1

Bijna 85 procent van de Nederlanders neemt voor vast internet, tv en bellen een voordelig alles-in-één pakket. Dat is wel zo makkelijk maar voor wat betreft de samenstelling ervan is men vaak een jaar lang gebonden aan hetgeen men gekozen heeft. Het vernieuwende Vodafone Thuis bewijst dat het klantvriendelijker kan.

Wie bij één van de grote providers een alles-in-één pakket neemt, moet vrijwel altijd van te voren de onderdelen voor internetten, tv en bellen kiezen. Als na een paar maanden blijkt dat de vaste telefoonlijn of het extra zender-pakket amper wordt gebruikt ben je als klant de dupe. Upgraden is soms mogelijk maar downgraden wordt al lastiger en bovendien kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. En wat als je het de maand erop toch weer anders wilt?

Wie daarentegen Vodafone Thuis kiest, kan iedere maand de samenstelling van het pakket naar eigen behoefte gratis aanpassen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

Flexibel en snel internet

Vast internet vormt bij Vodafone de basis voor het zelf samenstellen van een pakket. Vodafone Thuis bevat Standaard (V)DSL internet of Glasvezel internet wanneer dat beschikbaar is. Beide zijn er in 3 varianten, oplopend tot een snelheid van maar liefst 500 Mbps. Denk je binnenkort flink te gaan downloaden of wil je juist hele grote bestanden versturen, dan is de snelheid eenvoudig op te schroeven. Doe je het een tijdje rustiger aan, dan stel je in dat het allemaal wat langzamer mag en betaal je ook minder.

Zappen tussen zenderpakketten

De ene maand kijk je graag naar films, de andere meer naar series. Daarom kun je maandelijks wisselen tussen 3 verschillende zenderpakketten met interactieve tv. Wie bijvoorbeeld live de laatste seizoenswedstrijden wil zien van de Eredivisie, breidt tegen die tijd het zenderaanbod uit met een pakket waarin FOX Sports Eredivisie zit.

In alle tv-pakketten zit de speciale TV App die op maximaal 3 mobiele apparaten kan worden gebruikt en waarmee iedereen overal in en rondom het huis naar zijn of haar favoriete programma kan kijken. Programma Gemist kan tot 10 dagen worden terug worden bekeken.

Veel of weinig bellen

Ook bij Bellen kan tussen 3 varianten worden geswitcht. Met het eerste - Start - betaal je slechts 2,50 euro per maand en reken je af per seconde. ‘Extra’ en ‘Plus’ geven een maandbundel van maar liefst 2500 minuten waarmee je vrijwel eindeloos kan bellen naar vaste en/of mobiele nummers in Nederland, ideaal voor rond de feestdagen. En net alsinteractieve tv kan bellen zelfs helemaal in zijn geheel worden uitgeschakeld zodat er ook niets voor hoeft te worden betaald.

Vodafone weet zich met Vodafone Thuiszeker te onderscheiden van de andere aanbieders. Maar belangrijker: voor klanten betekent het vooral meer vrijheid en betere controle over de kosten. Als dat geen innovatie is.

  Specs van de TM75A 16 GB Android-tablet: 16 GB * Android 4.0.4 * 7 inch tft-scherm 1024x600 * 1.3 Ghz Intel Atom Z2460 met 1 GB werkgeheugen * wifi 802.11b/g/b, bluetooth 2.1 * Voorzijde: 0.3 megapixel-camera * Achterzijde: 2.0 megapixel-camera * HDMI * micro usb * hoofdtelefoonaansluiting

P.S. Niet gewonnen? Op www.hubbit.nl kun je deze tablet nu heel voordelig aanschaffen!<p><img alt="" src="http://analytics.pubnxt.net/piwik.php?idsite=119" style="border:0;"/></p>

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000