Nooit meer zonder inkt met HP Instant Ink

© CIDimport

Nooit meer zonder inkt met HP Instant Ink

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 16 augustus 2018 - 09:40

Aangepast: 14 december 2022 - 13:36

Partnerredactie

Stel, je moet midden in de nacht iets printen: laat doorgewerkt misschien, of je moet een vlucht halen en je wilt je ticket nog even uitprinten. En dan is de inkt op. Wat nu? HP Instant Ink is precies daarvoor bedacht. Met deze service bestelt je printer zelf op tijd nieuwe inkt, die wordt bezorgd voordat de oude op is. Handig? In dit artikel vertellen gebruikers zelf welke voordelen ze ervaren.

© PXimport

<iframe frameborder="0" height="1" src="https://4898302.fls.doubleclick.net/activityi;src=4898302;type=hpins0;cat=nl_fy00;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=;npa=;ord=1?" style="display:none" width="1"></iframe>

Met printerinkt is het niet anders dan met de meeste dingen in het leven: het houdt een keer op. Printerinkt heeft bovendien de nare eigenschap om op te raken wanneer het echt niet uitkomt. Althans, dat lijkt zo; de meeste mensen printen vandaag de dag alleen wat ze echt nodig vinden, en het is dan gewoon vervelend als dat niet lukt omdat de inkt weer eens op is.

Minder energie

Met HP Instant Ink hoef je je geen zorgen te maken over een tekort aan inkt in je printer. De inkt wordt namelijk op het juiste moment automatisch bezorgd, al voordat je cartridge leeg is. Zo zit je dus nooit meer zonder inkt. Je printer staat namelijk in verbinding met het internet en geeft zelf door wanneer de cartridge bijna leeg is. Je hoeft zelf niets meer te doen. Voordeel is ook dat de cartridges groter zijn waardoor je er langer mee doet. Het kost jou minder energie. Dat is niet alleen wat HP zegt, maar ook wat blijkt uit reviews op internet. Uit iedere HP Instant Ink review blijkt dat het goedkoper en milieuvriendelijker is. Als je om het milieu geeft is Instant Ink dus een goede oplossing, want de cartridges kun je eenvoudig recyclen.

Ervaringen

De beste review is natuurlijk om zelf te testen of een product bij je past. Maar om je op weg te helpen kun je wel alvast een HP Instant Ink review lezen. Of drie. Zo krijg je een beter beeld van hoe het werkt en welke voordelen anderen ervaren. Dit is wat gebruikers zeggen over HP Instant Ink:

1. “Ik werk thuis en dankzij HP Instant Ink hoef ik me niet meer druk te maken over het opraken van inkt als ik midden in een subsidievoorstel zit. Ik ben dol op het programma en vertel het aan al mijn vrienden!!”

2. “Ik heb de kosten van inktcartridges in de winkel vermenigvuldigd met het aantal keren dat ik ze meestal binnen een jaar vervang, en dat was meer dan het dubbele van de prijs van de Instant Ink-service. Verder hoef ik niet eens na te denken over inkt. Ik weet dat ik kan printen wat ik wil, wanneer ik wil.”

3. “Zeer zuinig en zorgeloos printen. Ik hoef geen foto's meer te laten afdrukken in de kiosk en nog belangrijker, ik kan alle foto's die ik wil afdrukken.”

Gratis proef

Als je zelf ervaring op wilt doen met HP Instant Ink om je eigen review te schrijven, dan kan dat. HP biedt een gratis plan voor HP Instant Ink voor 15 pagina’s per maand. Je kunt dan helemaal gratis printen, in kleur en zwart/wit. Wil je meer printen? Dan kun je ook een proefabonnement nemen op een van de betaalde services. Conclusie? Probeer het zelf.

Check of jouw printer geschikt is voor Instant Ink

HP maakte een video over het printleven van een gezin. Bekijk hem hieronder.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000