Ervaar de kracht van mobiliteit, design en innovatie – geef je op voor het Acer Swift testpanel!

Tien deelnemers gaan de Swift 3 en Swift 5 laptops van Acer reviewen. Wil jij weten of deze stijlvolle en lichte laptops ook bij jou passen? En wil je bovendien tijdens een indoor skydive ervaren hoe het is om net zo licht en mobiel te zijn als de Swifts? Geef je dan nu op voor het testpanel!

© PXimport

Het testpanel

Tussen 16 november en 3 december gaan 10 testers aan de slag met de Acer Swift 3 en Swift 5 laptops. Zij testen de laptops in hun eigen omgeving en schrijven hier een review over.

Om zelf te ervaren hoe het voelt om, net als de laptops, lekker licht en mobiel te zijn, trappen we de testperiode af met een indoor skydive-ervaring! Daarna volgt een leuke en leerzame dag, waarbij je alles leert over de mogelijkheden van de Acer Swift producten. Zo ga je vol kennis de reviewperiode in.

Wil jij meedoen aan dit testpanel? Vul dan onderstaand formulier in!

Over de Swift 3

De Swift 3 is een lekker dunne, lichte en zeer stijlvolle laptop in een mooie aluminium behuizing. Hierdoor is het de perfecte laptop om overal mee naartoe te nemen. De laptop heeft een dunne rand rond het Full HD dispay. De Swift 3 komt in diverse kleuren, waardoor er altijd een model is dat bij jouw stijl en uitstraling past.

© CIDimport

Over de Swift 5

De Swift 5 weegt minder dan één kilo en combineert mobiliteit ook nog met een stijlvolle uitstraling. De 15.6 inch laptop heeft een handig touchscreen en een erg indrukwekkende kleurweergave. De laptops zijn uitgerust met de nieuwste generatie Intel® Core™ i processoren, zodat je zonder problemen meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren. Dankzij de betere batterijduur, van maximaal 10 uur, doe je dat ook nog eens met gemak de hele dag lang.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000