Downloaden offline tv-series in Netflix geen optie

Het downloaden van tv-series vanuit Netflix gaat niet tot de toekomstige mogelijkheden van de dienst behoren. Dat meldt de streamingdienst tegenover website TechRadar.

Veel andere streamingdiensten bieden al wel langer de mogelijkheid om tv-series en films offline te kijken, bijvoorbeeld op een smartphone of tablet waarbij geen internetverbinding voorhanden is.

Volgens Cliff Edwards, een van de topmannen van Netflix, is het downloaden voor offline beschikbaar maken van content een oplossing voor de korte termijn voor iets wat een groter probleem is. Volgens hem ligt het probleem bij de slechte kwaliteit van wifi-verbindingen. Edwards verwacht dat de kwaliteit van wifi over vijf jaar zo goed is dat het nergens meer een probleem moet zijn om video's van Netflix te kunnen streamen.

Lees ook: de beste Netflix-alternatieven

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000