Computer met geïntegreerd beeldscherm: handig!

© CIDimport

Computer met geïntegreerd beeldscherm: handig!

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 26 september 2016 - 06:07

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:04

Redactie

Microsoft heeft op een aantal Windows 10-smartphones een functie ingebouwd, waarmee je je telefoon als een echte desktopcomputer kunt gebruiken. Een leuk idee, maar in de praktijk valt het werken met deze Continuum-functie nogal tegen. Ockel heeft het met de Sirius A veel beter voor elkaar.

Windows 10
Alhoewel de Sirius A geen smartphone is, kun je hem eigenlijk wel op die manier gebruiken. Aan de bovenzijde is namelijk een 6 inch aanraakscherm ingebouwd, waarmee je Windows 10 kunt bedienen. Als je Windows 10 dan in de tabletmodus zet, bedien je ‘m net zo als je gewend bent van een tablet of smartphone.

Sirius A als desktopcomputer
Wil je de Ockel Sirius A gebruiken als desktopcomputer? Dat kan ook: je sluit een monitor aan, en de automatische ‘Switch Mode’ zorgt ervoor dat het beeld automatisch op een monitor wordt getoond. En, nog handiger: het 6 inch aanraakscherm kun je gebruiken als geïntegreerd toetsenbord en muis in één!

Meer lezen over Ockel? Bekijk de Ockel pagina van onze collega's van Computer Totaal

© CIDimport

 

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000