MSI past nieuwe Kaby Lake-processors toe in gaminglaptops

MSI gaat haar nieuwste modellen gaminglaptops voorzien van de zevende generatie Intel-processors. Daarnaast krijgen de laptops ook de nieuwste Nvidia-GPU's.

MSI gaat haar nieuwste modellen gaminglaptops voorzien van de 7e generatie Intel Kaby Lake-processors. Daarnaast krijgt een aantal modellen ook de nieuwste grafische processor van Nvidia uit de Pascal-serie. De nieuwe processors bieden volgens MSI zo'n 25 procent betere prestaties in vergelijking met de vorige generatie Intel-processors.

GeForce

MSI gaat de GeForce GTX1050 ti en de GTX1050 toepassen in de high-end gaminglaptops, zoals de nieuwe GE72 VR Apache Pro. Deze gaminglaptop is voorzien van 16 GB werkgeheugen, een 17,3 inch full-hd-scherm, 265 GB ssd en een 1 TB harddisk. De laptop is dankzij de snellere processor geschikt voor virtual reality, en biedt voor gamers high-res audio aan.

Er komen ook andere modellen beschikbaar in diverse configuraties. Bovendien kan de koper zelf specificeren hoeveel werkgeheugen en opslagcapaciteit is gewenst.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000