Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Slimme verlichting

Geplaatst: 2 september 2021 - 05:41

Aangepast: 25 november 2022 - 11:07

Maikel Dijkhuizen

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Eufy Video Doorbell (batterijvoeding)

Het is vaak nog een behoorlijke klus om een videodeurbel op de huidige bedrading van de deurbel aan te sluiten. Met de afgeprijsde Eufy Video Doorbell heb je niets te maken met dergelijke aansluitperikelen. Dit apparaatje werkt namelijk volledig op batterijvoeding. Monteer de buitenunit met geïntegreerde camera ergens bij de voordeur. Drukt er iemand op de belknop, dan maakt het basisstation een dingdong-geluid. Dit basisstation is draadloos verbonden met de buitenunit en bewaart videobeelden in het eigen geheugen van 16 GB. Gunstig, want in tegenstelling tot andere videodeurbellen vereist dit product geen online opslagabonnement. 

© PXimport

Bij bewegingsdetectie of een druk op de belknop ontvangen gebruikers op hun smartphone een seintje. Vraag in de Eufy-app livebeelden op of kijk de opgenomen video’s later terug. De bewakingscamera bevat een hoogwaardige cameralens van Sony.

Prijs: Van € 169,99 voor € 135,99

Renpho Smart Tape Measure

Aan het einde van de zomer trekken mensen massaal naar de sportschool om die overtollige barbecue-kilo’s eraf te trainen. Dit slimme meetlint komt hierbij goed van pas. Breng met dit hulpstuk snel de omtrek van diverse lichaamsdelen in kaart, zoals de armen, benen, billen en buik. Koppel het apparaatje via bluetooth aan een app op een smartphone en volg de voortgang van de lichaamsafmetingen. Aan de hand van overzichtelijke grafieken merk je al snel of je gezond bezig bent. 

© PXimport

De Renpho Smart Tape Measure bevat een groot display zodat je het aantal centimeters eenvoudig kunt aflezen. Dankzij automatische opslag bekijk je de gemeten waarden bovendien ook op een later moment terug. Behalve mensen die willen afvallen is dit meetinstrument ook interessant voor krachtsporters en zwangere vrouwen. Het meetlint heeft een bereik van 150 centimeter.

Prijs : Van € 30,99 voor € 24,79

Bose Home Speaker 500

De Bose Home Speaker 500 fungeert in huis als je persoonlijke assistent. Dankzij Google Assistent-integratie vuur je allerlei vragen op dit apparaat af. De luidspreker geeft vervolgens antwoord. Denk bijvoorbeeld aan de laatste weersverwachting en file-informatie vlak voordat je ’s ochtends naar het werk vertrekt. Daarnaast gebruik je de spraakassistent ook voor het bedienen van muziek en andere smarthome-apparatuur. Logischerwijs is de Home Speaker 500 in de basis een luidspreker om naar muziek te luisteren. Stream via wifi je favoriete Spotify- of Apple Music-afspeellijsten. 

© PXimport

Dankzij ondersteuning voor AirPlay 2 maak je vanaf een iPhone of iPad vlot verbinding. Verder ondersteunt dit indrukwekkende apparaat ook bluetooth. Opvallend is dat er aan beide kanten van de aluminium behuizing audiodrivers zijn verwerkt, zodat je de luidspreker een kamervullend geluid kan realiseren.

Prijs: Van € 380,- voor € 274,-

Kroser 18" Laptoptas

Zoek je een betaalbare laptoptas waar je een forse notebook en allerlei andere spullen in kwijt kunt? Dit afgeprijsde exemplaar van Kroser is in dat geval een interessante optie. In een speciaal opbergvak met twee lagen sterke vulling stop je met gemak een laptop met een schermdiagonaal van maximaal 17,3 inch. Er zit een paar centimeter rek in deze waterafstotende schoudertas, zodat je ook nog boeken, een tablet, een koptelefoon, opladers en zelfs wat kleding kunt meenemen. De binnenzijde bevat daarnaast een organizer. Dat is met name handig voor kleine spullen, zodat je ook pennen, sleutels en bankpassen netjes kunt opbergen.

Prijs: Van € 36,99 voor € 29,99

© PXimport

Innr RB 265-3 (3-pack)

Dit 3-pack met slimme lampen van Innr vind je momenteel nergens goedkoper. Draai de E27-fitting in een willekeurige armatuur en reguleer de verlichting vanuit een app op je smartphone. Zo kun je de peertjes onder meer dimmen en tijdschema’s instellen. Nuttig is de ondersteuning voor Google Assistent, zodat je de verlichting desgewenst met je stem aanstuurt. Overigens vereist het gebruik van spraakondersteuning wel aanvullende apparatuur. 

© PXimport

Verder reageren de lampen op jouw verzoek automatisch op de zonsopgang en -ondergang. Deze witte lampen van Innr zijn compatibel met Philips Hue. Het product valt in energieklasse A+, waardoor het verbruik erg meevalt. De lichtsterkte per E27-lamp bedraagt 806 lumen.

Prijs: Van € 32,99 voor € 24,99

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000