Nissan onthult nieuwe elektrische cabrio: de Max-Out

Nissan onthult nieuwe elektrische cabrio: de Max-Out

Elektrisch rijden

Geplaatst: 3 maart 2023 - 08:28

Redactie

Nissan heeft onlangs een nieuwe conceptauto onthuld: de Max-Out. Het is een sportieve, volledig elektrische tweezitter cabriolet die ons een blik in de toekomst van de Japanse autofabrikant geeft. De Max-Out momenteel nog een prototype is, maar het kan het zijn dat we over 10 jaar soortgelijke auto's op de weg zien rijden.

De Nissan Max-Out is een voorproefje van wat we in de toekomst kunnen verwachten op het gebied van elektrische auto's. De conceptauto heeft een sportief en gestroomlijnd ontwerp, met scherpe lijnen en een agressieve uitstraling. Het is duidelijk dat de Max-Out is gemaakt om indruk te maken. En je verwacht het waarschijnlijk al: de auto is volledig elektrisch aangedreven.

Naast het aparte ontwerp en de krachtige elektrische motor, is de Nissan Max-Out ook voorzien van de nieuwste snufjes. Zo heeft de auto een geavanceerd infotainmentsysteem en een groot touchscreen display dat naadloos in het dashboard is geïntegreerd. Natuurlijk beschikt de Max-Out ook over geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder autonome rijfuncties en dodehoekdetectie. Dit maakt de auto niet alleen efficiënt, maar ook veilig.

Wil jij meer weten over deze hypermoderne conceptauto? Bekijk dan onze Youtube Short

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk?

Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000