'Nieuwe Nexus-toestellen op 29 september onthuld'

Google is van plan om 29 september aanstaande nieuwe Nexus-toestellen aan te kondigen. Althans, zo gaan de geruchten nu het bedrijf op die datum een perspresentatie heeft gepland.

Het zou gaan om de Nexus 5X van LG en de Nexus 6P van Huawei, met respectievelijke schermgroottes van 5,2 en 5,7 inch. Het zouden de eerste toestellen zijn die uit de doos op Android M draaien, de opvolger van Android Lollipop.

Chromecast

Naast dat dit besturingssysteem in de schijnwerpers wordt gezet, wordt er naar verwachting ook stilgestaan bij een nieuwe versie van de Chromecast. Eerder gelekte foto's tonen een nieuw, rond design en je zou er ook audio mee naar speakers kunnen streamen.

Lees hier wat er zoal nieuw is in Android M.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000