Meerdere apps tegelijk gebruiken op je smartphone

© PXimport

Meerdere apps tegelijk gebruiken op je smartphone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 december 2022 - 13:02

Redactie

Dankzij de gesplitste schermweergave kun je op je Android-smartphone meerdere apps naast elkaar gebruiken. Hoe je deze weergave inschakelt en gebruikt laten we je zien.

Met gesplitste weergave kun je twee apps gelijktijdig op je scherm gebruiken. Hoe groter je scherm, hoe meer je daar aan hebt. Kortom, grote smartphones of Androidtablets hebben veel aan de gesplitste weergave, maar ook toestellen met een vouwbaar scherm hebben veel baat bij de functie. Zo kun je bijvoorbeeld op de ene helft een chatvenster tonen terwijl je de andere helft gebruikt voor een video die je aan het volgen bent. Of een document en mailtje naast elkaar, waaruit je elementen makkelijk van het ene venster naar de andere kopieert.

In de video laten we je zien hoe je de gesplitste weergave inschakelt via de menuknop. Je kunt de gesplitste weergave ook openen door het recente apps-menu te openen en bij de app die je op je gesplitste scherm wilt weergeven het icoontje vast te houden.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000