Je eigen avatar als sticker in WhatsApp

Je eigen avatar als sticker in WhatsApp

Smartphone & tablet

Geplaatst: 29 januari 2023 - 11:30

Redactie

Sinds kort heeft WhatsApp de mogelijkheid om een eigen avatar te maken. Vervolgens kun je met zo’n avatar je eigen WhatsApp-stickers maken. In deze video leggen we je alles uit over de nieuwe WhatsApp-avatars.

Inmiddels heeft WhatsApp een update uitgerold, waardoor avatars voor iedere gebruiker beschikbaar zijn. Een avatar is een digitaal poppetje dat je zelf kunt maken. Vervolgens krijg je een stickerset tot je beschikking die je kunt gebruiken in WhatsApp-gesprekken met je zelfgemaakte avatar. Hier lees je meer over in ons artikel ‘Zo maak je zelf een avatar aan in WhatsApp’.

In onze YouTube Short video laten we je zien hoe WhatsApp-avatars er uit zien, hoe je er zelf eentje maakt en hoe je deze vervolgens kunt gebruiken als WhatsApp-sticker.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000