Third Rail heeft een handige gadget uitgebracht. Het gaat om een hoes voor de iPhone 4 waar een externe batterij aan kan worden bevestigd. Het systeem is makkelijk te hanteren en stelt je in staat de iPhone 4 langer te gebruiken dan normaal.

The Unofficial Apple Weblog (TUAW) is erg enthousiast over de hoes van Third Rail. Volgens de site ligt de iPhone nog steeds goed in de hand en is het geheel strak vormgegeven. De batterij is makkelijk te bevestigen en klik je zo vast, je kunt hem zelfs gebruiken om andere apparaten mee op te laden.

"Once you put it on the iPhone, it feels like any other well-made slim case; the rubberized sides give it a bit of grip, and the wide control cutout on the left side accommodates both AT&T and Verizon models. At the bottom, there are audio vents similar to the ones on the juice pack, plus a Micro USB port for charging and a charge/idle switch.

Het Third Rail System bestaat eigenlijk uit drie dingen: de hoes voor de iPhone, een USB-kabel en de externe batterij. Elk onderdeel is los te koop en het hele pakket kun je voor 90 dollar aanschaffen. Lees meer op de website van Third Rail.

[youtube]XtH0Ok8QZvs[/youtube]

Via TUAW.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000