Brickit legt je uit wat je kunt met je beschikbare legosteentjes

Brickit legt je uit wat je kunt met je beschikbare legosteentjes

Smartphone & tablet

Geplaatst: 7 september 2022 - 12:28

Aangepast: 7 september 2022 - 16:41

Met de app Brickit kun je aan de hand van beeldherkenning zien welke mogelijkheden je hebt met de legosteentjes die je nog beschikbaar hebt. Hoe Brickit precies werkt en wat je met de app kunt laten we je zien.

Uiteindelijk belandt veel Lego in een grote doos of op een grote stapel. Is dat laatste het geval, dan is de app Brickit absoluut de moeite waard. De app is beschikbaar voor alle smartphones en is beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store.

Met Brickit richt je de camera van je smartphone op de stapel legosteentjes. De beeldherkenning van de app doet de rest. De afzonderlijke steentjes worden herkend en je krijgt een handig overzicht van bouwwerken die je in elkaar kunt zetten van de Lego op de stapel. Deze bouwwerken zijn niet alleen van medewerkers, maar ook ingediend door gebruikers zelf. Inclusief bouwhandleiding!

In onze YouTube Short zie je kort hoe de app werkt en er uit ziet.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000