Asus kondigt hybride ZenBook Flip UX360CA aan als opvolger van Pro-laptop

Vorig jaar waren we behoorlijk te spreken over de ZenBook Pro-laptop van Asus. Verrassend genoeg is bij de opvolger gekozen voor een hybride vorm, de ZenBook Flip.

De ZenBook Flip is een 2-in-1 met een 13,3 inch full-HD scherm en Windows 10. Hij draait op een M3-6Y30-processor van Intel en heeft tevens een Intel HD 515 GPU, in combinatie met 8 GB werkgeheugen. 

Opslag

De SSD biedt 256 GB opslagruimte, wat overigens evenveel is als de schijf van de ZenBook Pro - wat we destijds al wat aan de krappe kant vonden. Verder zijn er onder meer drie usb-poorten aanwezig, waarvan eentje een type-c-variant betreft.

Basismodel

Dit basismodel komt in juni uit en kost dan 999 euro. Daarbij verklapt Asus alvast dat er later nog andere versies uitkomen, met andere specificaties en verschillende kleuren.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000