Apple levert nieuwe iPhone zonder koptelefoonadapter

De iPhone 8 zou niet meer geleverd worden met een koptelefoonadapter. Consumenten die gebruik willen maken van een 3,5mm aansluiting, moeten de adapter zelf aanschaffen.

Los

Dat hebben bronnen aan de website Macotakara gemeld. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden nu nog geleverd met de adapter, maar dit zal niet het geval zijn bij toekomstige iPhones.

Apple verwijderde geluidspoort op de iPhone 7 om plaats te maken voor een adapter en draadloze varianten.De Lightning-naar-mini-jack-adapter is nu al los te koop voor 9 euro.Lees ook: Apple AirPods - Vertrouwd innoverend.


© PXimport

Draadloos

Volgens Macotakara gaat Apple een 5-inch versie uitbrengen presenteren van de iPhone 8. Deze variant kan volgens de geruchten draadloos worden opgeladen. Om dit mogelijk te maken krijgt de iPhone een glazen achterkant.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000