Evernote krijgt integratie met Google Drive

Notitie-apps als Evernote werken het beste wanneer je er zo goed als alles in opslaat. Daarom is het wel zo prettig dat een integratie met Google Drive aangekondigd is. Meer documenten op dezelfde plek.

Met een nieuwe Drive-knop kun je vanuit Evernote je Google Drive-documenten doorzoeken, en deze inclusief preview-functie vastmaken aan notities. De knop bevindt zich naast de knoppen waarmee je normaal gesproken bijlagen toevoegt.

Daarnaast werkt de zoekfunctie van Evernote ook met de spreadsheets, presentaties en tekstdocumenten die als Google Doc in Drive opgeslagen staan. Tevens is de volledige versie van Drive te openen vanuit Evernote.

Desktop en Android

De samenwerking tussen Google en Evernote is vooralsnog alleen beschikbaar in de desktopversie, als ook in de Android-app. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000