CyanogenMod laat je individuele apps vergrendelen met wachtwoord

CyanogenMod laat je binnenkort individuele apps achter slot en grendel zetten met een extra wachtwoord. De meeste mensen hebben al een vergrendeling op hun telefoon, maar mochten kwaadwillenden deze omzeilen dan kunnen ze in dit geval niet meer direct bij de vergrendelde apps. Die zijn dan extra beveiligd.

Op de Google Plus-pagina van de ontwikkelaars achter CyanogenMod is een filmpje te zien waarin de nieuwe functie wordt gedemonstreerd.

Je kunt straks een app naar een map slepen en alle applicaties in deze map in een keer vergrendelen met een patroon, pincode, wachtwoord of vingerafdruk. Mits je telefoon een vingerafdrukscanner heeft.

CyanogenMod 13

Steeds meer mensen gebruiken betaaldiensten op hun smartphone of hebben een creditcard aan hun Play Store-account gekoppeld. Het kan geen kwaad om deze extra te beveiligen.

De update wordt binnenkort uitgebracht voor CyanogenMod 13, die november vorig jaar werd uitgebracht.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000