Nu ook gamenieuws en reviews bij Computer!Totaal

© PXimport

Nu ook gamenieuws en reviews bij Computer!Totaal

Geplaatst: 5 juni 2015 - 10:05

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie Computer!Totaal

Naast slimme how to's, scherpe reviews en het laatste technieuws, schotelt Computer!Totaal zijn bezoekers vanaf deze week ook gamenieuws en gamereviews voor. Dit is het resultaat van een geïntensiveerde samenwerking met GamersNET, waarmee sinds begin dit jaar ook videoitems worden geproduceerd.

Vandaag start een veelbelovend content sharing-initiatief, waarbij Computer!Totaal zorgvuldig geselecteerde nieuwsberichten van GamersNET deelt op de website. Daarnaast zullen GamersNET-reviews, die passen binnen de doelgroep van Computer!Totaal, eveneens gepubliceerd worden. Deze items verschijnen op de gloednieuwe gamepagina's van Computertotaal.nl.

One-stop-shop

Met deze samenwerking verbreedt Computer!Totaal zijn horizon en biedt de website nog meer een one-stop-shop voor de bezoekers. Naast hét antwoord op al je techvragen is Computertotaal.nl nu dus ook dé plek waar je met al je gamegerelateerde vragen terecht kunt.

 

© PXimport

Naast de online samenwerking zal GamersNET vanaf juli iedere maand een pagina vullen in het Computer!Totaal-magazine. In dit tijdschrift, dat maandelijks wordt gelezen door 70.000 tech-liefhebbers, recenseert GamersNET een game die past binnen de doelgroep van Computer!Totaal. Ook wordt vooruitgeblikt op de komende gamemaand.

Door hun krachten te bundelen creëren Computer!Totaal en GamersNET nieuwe mogelijkheden, in een samenwerking die voor alle betrokken partijen mooie kansen biedt. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met Elmar Rekers via elmar@computertotaal.nl of Peter Bouwman via peter@gamersnet.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000