iPhoto '11, iMovie '11 en GarageBand '11 los verkocht via Mac App Store?

Apple gaat via de href="http://www.apple.com/nl/mac/app-store/">Mac App Store</a> waarschijnlijk <a href="http://www.apple.com/nl/ilife/iphoto/">iPhoto '11</a>, <a href="http://www.apple.com/nl/ilife/imovie/">iMovie '11</a> en <a href="http://www.apple.com/nl/ilife/garageband/">GarageBand '11</a>, onderdelen van het <a href="http://www.apple.com/nl/ilife/">iLife '11-pakket</a>, los verkopen. Op de <a href="http://images.apple.com/euro/mac/app-store/images/appstore_hero20101020.png">screenshot</a> die het bedrijf op de pagina van de Mac App Store heeft geplaatst is te zien dat de applicaties voor 14,99 dollar worden aangeboden.

Het is door Apple nog niet bevestigd dat de pakketen daadwerkelijk los verkocht zullen worden. Een reden hiervoor kan zijn dat het bedrijf voor de officiële lancering van de Mac App Store nog zoveel mogelijk iLife '11-pakketen wil verkopen. Het bericht dat de apps die het pakket bevat in de toekomst los te koop kunnen de verkoopcijfers van het pakket mogelijk schaden.

De screenshot van de Mac App Store

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000