Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves

© CIDimport

Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 februari 2006 - 10:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:19

Redactie

Na mp3, Marktplaats en blogs lijkt Hyves de nieuwste rage op internet te worden. Hyves (afgeleid van het Engelse woord voor bijenkorf)is een grote virtuele gemeenschap.

Wouter Bos als eerste fractieleider op Hyves

Na mp3, Marktplaats en blogs lijkt Hyves de nieuwste rage op internet te worden. Hyves (afgeleid van het Engelse woord voor bijenkorf)is een grote virtuele gemeenschap. Als eerste fractieleider heeft PvdA-er Wouter Bos nu een eigen Hyves-profiel aangemaakt.Via zijn profiel kunnen leden van Hyves hem 'krabbelen' (een berichtje sturen), zijn foto's bekijken, zijn blog lezen of 'vrienden''  worden. Wouter Bos was de eerste met podcasts en is nu ook de eerste fractieleider die lid is van Hyves. De PvdA-leider is vaak in het land, maar vindt het daarnaast belangrijk om gebruik te maken van nieuwe media om mensen te bereiken. Hyves is gelanceerd op 1 oktober 2004; inmiddels zijn er meer dan 1,5 miljoen mensen lid (waarvan de helft in Nederland).

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000