Veel sms-en veroorzaakt rsi-duim

Desktops & monitoren

Geplaatst: 22 februari 2006 - 07:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:19

Uit een Engels onderzoek blijkt dat steeds meer mensen last krijgen van rsi in hun duimen. De oorzaak? Fanatiek sms-en.Alleen al in Groot-Brittannië meldden zich afgelopen jaar 3,8 miljoen mensen met rsi-klachten in hun duimen en vingers. Niet zo vreemd als je weet dat er dagelijks zo'n 93,5 miljoen tekstberichtjes worden verstuurd in Groot-Brittannië.

Veel sms-en veroorzaakt rsi-duim

Uit een Engels onderzoek blijkt dat steeds meer mensen last krijgen van rsi in hun duimen. De oorzaak? Fanatiek sms-en.

Alleen al in Groot-Brittannië meldden zich afgelopen jaar 3,8 miljoen mensen met rsi-klachten in hun duimen en vingers. Niet zo vreemd als je weet dat er dagelijks zo'n 93,5 miljoen tekstberichtjes worden verstuurd in Groot-Brittannië. Ruim 12% van de bevolking zendt dagelijks zeker zo'n 20 sms-jes de wereld in, terwijl nog eens 10% zelfs de 100 wel haalt.  Het einde lijkt nog niet in zicht - integendeel. Naar verwachting zullen er dit jaar namelijk zo'n 100 miljoen berichtjes per dag verstuurd gaan worden...

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000