© CIDimport

UPC komt met Digitale Video Recorder

Geplaatst: 17 oktober 2006 - 11:10

Aangepast: 19 september 2022 - 12:52

Redactie ID.nl

UPC wil vanaf eind november met een Digitale Video Recorder (dvr) komen voor haar klanten. Dvr is een digitale decoder met daarin een harde schijf. Hiermee kunnen kijkers zelf bepalen wat ze wanneer op hun televisiescherm willen zien. De harde schijf biedt ruimte voor minstens 65 uur aan programma's en films. Daarnaast kunnen kijkers ook live televisie te pauzeren.

UPC komt met Digitale Video Recorder

UPC wil vanaf eind november met een Digitale Video Recorder (dvr) komen voor haar klanten. Dvr is een digitale decoder met daarin een harde schijf. Hiermee kunnen kijkers zelf bepalen wat ze wanneer op hun televisiescherm willen zien. De harde schijf biedt ruimte voor minstens 65 uur aan programma's en films. Daarnaast kunnen kijkers ook live televisie te pauzeren. De dvr neemt namelijk continu 2,5 uur op van het kanaal dat op dat moment bekeken wordt. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens het kijken naar voetbal toch nog even dat ene mooie doelpunt te herhalen (en om daarna rustig de wedstrijd verder te kijken, zonder een minuut te hoeven missen).
Gratis is dit moois uiteraard niet: maandelijks betaalt de klant 9,99 euro voor de dvr, naast een eenmalige activeringscode van 29,99 euro. Daarnaast is abonnement voor digitale televisie van UPC nodig à 2,16 euro. De dvr blijft wel, net als de standaard digitale decoder, eigendom van UPC. Het bedrijf zal regelmatig software-updates voor de recorder vrijgeven .

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000