Spotify Connect tegenhanger Apple Airplay

Spotify Connect tegenhanger Apple Airplay

Desktops & monitoren

Geplaatst: 4 september 2013 - 07:52

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:21

Spotify maakt het nu mogelijk om op een Airplay-achtige manier muziek te streamen naar je audioapparatuur. De nieuwe dienst heet Spotify Connect.  Spotify heeft al contracten afgesloten met Philips, Pioneer, Marantz, Yamaha en Bang & Olufsen voor de integratie van Spotify Connect.

Via je Spotify-app muziek streamen naar je versterker/receiver, autoradio of portable speakers kan nu via Spotify Connect. Je hoeft niet meer via je smartphone via bluetooth muziek naar deze apparaten te versturen.  Je smartphone kan nog wel dienst doen als afstandsbediening via de app maar verstuurt dus zelf geen muziek meer via bijvoorbeeld bluetooth.

Klanten met een Premium-abonnement kunnen direct muziek van Spotify op de daarvoor geschikte apparatuur afspelen. Naast de genoemde fabrikanten in de introtekst, zullen er snel andere bedrijven volgen zo laat Spotify weten. Helaas is Spotify Connect alleen nog beschikbaar voor iOS maar later dit jaar volgt ook een Android-versie.

[Via: Het Parool]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000