Radio-dj's samen op één weblog

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 februari 2006 - 07:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:19

Vaak wordt gedacht dat het haat en nijd is tussen de dj's van de grote radiostations. Dat dat wel meevalt, bewijst een nieuw weblog-platform dat vandaag om 15.15 uur van start gegaan is.

Radio-dj's samen op één weblog

Vaak wordt gedacht dat het haat en nijd is tussen de dj's van de grote radiostations. Dat dat wel meevalt, bewijst een nieuw weblog-platform dat vandaag om 15.15 uur van start gegaan is.

Op AngryLog schrijven bekende dj's als Rick van Velthuysen (Radio 538) en Jeroen van Inkel (Q-music), aangevuld met jong talent als Menno Barreveld (Q-music) en Michiel Veenstra (3FM), elke dag over hun belevenissen. Ze geven een kijkje achter de schermen van hun radioprogramma. Bovendien staan ze via de reactiemogelijkheid in direct contact met hun luisteraars en lezers.

Cobus Bosscha (RTV Utrecht), Coen Swijnenberg (3FM), Matijn Nijhuis (NOS Radionieuws) en Roosmarijn Reijmer (3FM) nemen ook deel aan het AngryLog-project. Naast deze radiomakers zit ook Rick Winkelman, auto(sport)journalist van onder andere RTL, BNR Nieuwsradio en Carros op het platform. Naar verwachting zal de lijst met deelnemers snel uitgebreid worden met nieuwe namen.

AngryLog is een initiatief van het Hilversumse Angry Bytes, dat zich al eerder stevig in de markt wist te manifesteren door sites op te leveren voor onder andere 3FM, Q-music en omroepen als NPS, BNN en de AVRO. Volgens Ralf Verhoef van Angry Bytes is het opzetten van AngryLog een logische stap: "Alle deelnemers aan AngryLog hebben nu al een eigen weblog, of hebben in het verleden met veel enthousiasme een website bijgehouden. Alle AngryLoggers weten dus wat het inhoudt om op onderhoudende wijze trouw een weblog bij te houden."

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000