Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet

Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 februari 2006 - 08:02

Bijna de helft van alle Nederlanders heeft nog geen keuze gemaakt voor een ziektekostenverzekering. Dit blijkt uit een recent onderzoek van het NIVEL, het Nederlands instituut voor onderzoek van de Gezondheidszorg. Tot 1 maart kunt u zich aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Nog geen idee welke?

Last minute-tip: zorgverzekering kiezen via internet

Bijna de helft van alle Nederlanders heeft nog geen keuze gemaakt voor een ziektekostenverzekering. Dit blijkt uit een recent onderzoek van het NIVEL, het Nederlands instituut voor onderzoek van de Gezondheidszorg. Tot 1 maart kunt u zich aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Nog geen idee welke? Kijk op onderstaande sites voor een vergelijking of doe mee aan een veiling(!).

Via Kiesbeter.nl en Verzekeringssite.nl kunt u eenvoudig een vergelijkend onderzoek doen, op basis van een kosten-kwaliteit-afweging. Ook Denieuwezorgverzekering.nl biedt een soortgelijke dienst. Daarnaast bieden vrijwel alle zorgverzekeraars de mogelijkheid snel een offerte bij hen aan te vragen, een overzicht is te vinden op Cvz.nl. Wie niet wil of kan kiezen, kan alsnog voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Op de nieuwe, onafhankelijke veilingsite Denieuwezorgverzekering.nl kunt u gratis bieden op een jaar lang basiszorgverzekering naar keuze. En omdat deze veiling werkt volgens het principe van het laagste unieke bod, kan de beste bieder voor een prikje een jaar verzekerd zijn van de beste zorg.

Wanneer u voor 1 maart aangeeft niet in te gaan op het aanbod van de huidige verzekeraar, heeft nog tot 1 mei de tijd om een nieuwe zorgverzekering uit te kiezen. De ziektekostenverzekering wordt met terugwerkende kracht afgesloten voor heel 2006.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000