HP eStation All-in-One, printer met tablet

HP eStation All-in-One, printer met tablet

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 september 2010 - 06:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:48

HP kondigt op printgebied een tweetal opzienbarende producten aan. Zo is er de Envy 100 e-All-in-One een fraai ontworpen compacte printer en heel bijzonder, de eStation All-in-One, een printer met een afneembaar tablet als bedieningspaneel.Nu beginnen we te begrijpen waar HP op doelde met de uitspraken over het gebruik van PalmOS voor printerbesturing. HP kreeg met de overname van Palm de beschikking over het compacte en krachtig PalmOs besturingssysteem. De eStation All-in-One was ongetwijfeld al in een te ver stadium van ontwikkeling. Het afneembare bedieningspaneel is namelijk een tablet met Android als besturingssysteem.Het is een 7 inch tablet met aanraakscherm, dat losgekoppeld een zelfstandig apparaat vormt. Er draait een aangepaste versie van Android op, met uiteraard het HP touchsmart interface voor de bediening van de printerfuncties. Je kunt met de tablet echter ook browsen op internet net als documenten van internet downloaden en eenvoudig afdrukken.De printer is een fraai ontworpen all-in-one, compleet met vlakbedscanner en inkjet-printer met per kleur gescheiden cartridges. Om papier te sparen kan de printer ook dubbelzijdig afdrukken.Voor wie met wat minder luxe kan volstaan is er de Envy 100 e-All-in-One. Een zeer compacte design printer met scanner. Iets minder snel, met gecombineerde printcartridges, dubbelzijdig printen en wifi.De HP eStation staat voor $399 en de HP Envy 100 voor $249 in de prijslijst. De leverbaarheid in Nederland is nog niet bekend.   

HP kondigt op printgebied een tweetal opzienbarende producten aan. Zo is er de Envy 100 e-All-in-One een fraai ontworpen compacte printer en heel bijzonder, de eStation All-in-One, een printer met een afneembaar tablet als bedieningspaneel.

Nu beginnen we te begrijpen waar HP op doelde met de uitspraken over het gebruik van PalmOS voor printerbesturing. HP kreeg met de overname van Palm de beschikking over het compacte en krachtig PalmOs besturingssysteem. De eStation All-in-One was ongetwijfeld al in een te ver stadium van ontwikkeling. Het afneembare bedieningspaneel is namelijk een tablet met Android als besturingssysteem.

Het is een 7 inch tablet met aanraakscherm, dat losgekoppeld een zelfstandig apparaat vormt. Er draait een aangepaste versie van Android op, met uiteraard het HP touchsmart interface voor de bediening van de printerfuncties. Je kunt met de tablet echter ook browsen op internet net als documenten van internet downloaden en eenvoudig afdrukken.

De printer is een fraai ontworpen all-in-one, compleet met vlakbedscanner en inkjet-printer met per kleur gescheiden cartridges. Om papier te sparen kan de printer ook dubbelzijdig afdrukken.

Voor wie met wat minder luxe kan volstaan is er de Envy 100 e-All-in-One. Een zeer compacte design printer met scanner. Iets minder snel, met gecombineerde printcartridges, dubbelzijdig printen en wifi.

De HP eStation staat voor $399 en de HP Envy 100 voor $249 in de prijslijst. De leverbaarheid in Nederland is nog niet bekend.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000