George Clooney veilt zijn Oscar-tas op internet

George Clooney veilt zijn Oscar-tas op internet

Desktops & monitoren

Geplaatst: 22 maart 2006 - 08:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Genodigden voor de Oscars krijgen traditioneel een Oscar goodie-bag: een tas boordevol dure cadeaus. Terwijl die genodigden (acteurs, actrices, regisseurs, enzovoorts) toch al genoeg verdienen, zou je zo zeggen. Dat vindt ook George Clooney, die zíjn goodie-bag op internet veilt.

George Clooney veilt zijn Oscar-tas op internet

Genodigden voor de Oscars krijgen traditioneel een Oscar goodie-bag: een tas boordevol dure cadeaus. Terwijl die genodigden (acteurs, actrices, regisseurs, enzovoorts) toch al genoeg verdienen, zou je zo zeggen. Dat vindt ook George Clooney, die zíjn goodie-bag op internet veilt. De opbrengst gaat naar het goede doel.

De opbrengst van de veiling gaat naar United Way, dat zich onder andere inzet voor slachtoffers van de vele orkanen die de Verenigde Staten recentelijk hebben geteisterd. Ook zo nieuwsgierig wat de sterren allemaal in hun krokodillen-lederen tasje vonden? Een kleine greep:

Een 60 GB Video iPod

Een luidspreker-dockingset voor de iPod

Een parelketting
Een BlackBerry 8700c

Een Canon DC10 camcorder

Een kashmier reisdeken, afgezet met leer

Een PowerShot SD30 camera

Een Selphy compact photo printer

Een exclusieve zijden kimono


Een compleet overzicht staat hier. De hoogste bieder krijgt bovendien een handgeschreven bedankbriefje van Clooney himself. De veiling loopt tot 28 maart. Op dit moment ligt de hoogte bieding iets boven de 7000 dollar. Daarvoor gaat de tas niet weg; er is een (onbekend) minimum bod aan de veiling gehangen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000