Design van Sony - met bijpassend prijskaartje

Design van Sony - met bijpassend prijskaartje

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Bij Sony hebben ze voor de Esprit-serie vast een beetje naar Bang & Olufsen gekekeken. De Esprit-serie is ontwikkeld voor 'kritische stijlbewuste consumenten die bij aankoop van elektronica-producten niet alleen letten op de technische kwaliteit, maar ook op stijl'.

Design van Sony - met bijpassend prijskaartje

Bij Sony hebben ze voor de Esprit-serie vast een beetje naar Bang & Olufsen gekekeken. De Esprit-serie is ontwikkeld voor 'kritische stijlbewuste consumenten die bij aankoop van elektronica-producten niet alleen letten op de technische kwaliteit, maar ook op stijl'. De serie is ontwikkeld door het Sony Design Centre in Londen, waarbij voornamelijk op Europese interieurtrends wordt aangesloten, lezen we bij

Gizmodo

. Het eerste product in de Esprit-serie is de TAV-L1, met schuifbaar frontpaneel waarin de luidsprekers en dvd-speler zijn opgenomen. De superplatte 32-inch Bravia LCD-televisie blijft altijd vast op zijn plaats. Voor televisiekijken of afspelen van een dvd schuift het frontpaneel automatisch omlaag voor hoogwaardige geluidsweergave bij televisieprogramma's of films. De TAV-L1 is leverbaar vanaf mei voor - ga even zitten - 4999 euro.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000