ANWB en MSN doen proef met MSN Spaces

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

De ANWB doet samen met MSN tot 15 mei 2006 een proef met MSN Spaces. Tijdens deze periode heeft de ANWB speciale Spaces gemaakt binnen MSN Spaces waarop leden en andere belangstellenden worden uitgenodigd om mee te gaan webloggen.

ANWB en MSN doen proef met MSN Spaces

De ANWB doet samen met MSN tot 15 mei 2006 een proef met MSN Spaces. Tijdens deze periode heeft de ANWB speciale Spaces gemaakt binnen MSN Spaces waarop leden en andere belangstellenden worden uitgenodigd om mee te gaan webloggen. De ANWB Spaces zijn gekoppeld aan drie thema's:

Veilige buurt, Kamperen in Frankrijk en Je eerste auto

. Als de proef een succes is, is de ANWB van plan om op allerlei gebieden ANWB Spaces te starten. De ANWB is in Nederland de eerste organisatie die haar eigen MSN Spaces maakt; de verschillende Spaces zijn helemaal in ANWB-huisstijl gemaakt.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000