PCM-weekoverzicht: Geheime samenzweringen in tech

© PXimport

PCM-weekoverzicht: Geheime samenzweringen in tech

Computer accessoires

Geplaatst: 24 januari 2020 - 13:00

Aangepast: 25 november 2022 - 08:18

Randolf Bouwma

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De vijf meest interessante complottheorieën in tech

© PXimport

Complottheorieën zijn niet nieuw, maar mede dankzij internet verspreiden dit soort geheimzinnige verhalen zich veel sneller de wereld over. Zet de overheid draadloze signalen in om zijn burgers te brainwashen? Luistert Facebook mee via de speaker in je smartphone? Velen geloven het.

Refurbished smartphone kopen: Wat moet je weten?

© PXimport

Is je smartphone aan vervanging toe? Overweeg een refurbished model. Dat heeft verschillende voordelen. Deze toestellen zijn vaak goedkoper en in het kader van duurzaamheid kan ook het recycling-aspect je aanspreken. Maar je wil natuurlijk ook waar voor je geld. Lees daarom deze tips.

LineageOS op Android-smartphone installeren

© PXimport

Blijven we even bij smartphones. Je hoeft namelijk helemaal geen genoegen te nemen met de versie van Android die er op staat. De software-schil van derden kan je een doorn in het oog zijn. Met LineageOS zet je een nagenoeg schone Android-versie op je telefoon. Lees hier over de installatie.

De veelzijdige opties van het Synology Download Station

© PXimport

Fervent downloader? Dan bespaar je jezelf een hoop moeite door bepaalde taken te automatiseren. Heb je een nas van Synology, dan helpt Synology Download Station daarbij. Of je nu gebruikmaakt van nieuwsgroepen, torrents of een andere methode. We zetten hier de opties uiteen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000