LG presenteert oprekbare schermen

© PXimport

LG presenteert oprekbare schermen

Televisie

Geplaatst: 27 december 2022 - 09:29

Redactie

We kennen curved-schermen van tv’s en monitors, opvouwbare schermen van Samsung-smartphones en oprolbare schermen van conceptuele televisies. In het verlengde van dat laatste experimenteert LG nu ook met oprekbare oledschermen.

Eén van de grote voordelen van oledschermen is dat ze flexibel gemaakt kunnen worden. LG loopt voorop als het aankomt op oledscherm-technologieën. Zo heeft het bedrijf inmiddels een oprolbare tv die uit zijn tv-kast rolt op de markt gebracht (voor ‘slechts’ 99.999 euro), welke te zien is in de afbeelding boven dit artikel.

LG experimenteert verder met een oledscherm dat oprekbaar is als elastiek en flexibel als een stuk papier. Hoe dat er precies uit ziet laten we je zien in deze YouTube Short-video.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000