Deze mediaspeler heeft een minimalistisch strak ontwerp en is in zwart of wit verkrijgbaar.

Het 2,4 inch scherm heeft een matige kwaliteit in kleur en helderheid. Het apparaat is behoorlijk compleet met ingebouwde speaker, line-in, microfoon en fm-radio. Ook is er een micro sd-slot met niet geïntegreerd geheugen. De inhoud van dit kaartje blijft als afzonderlijke bron toegankelijk, zowel intern als extern.

De bediening is niet de meest intuïtieve waar je nogal aan moet wennen. Gelukkig is er wel een afzonderlijk volumeregeling. Het apparaat is wat traag wat zijn invloed heeft op de bediening zowel als bijvoorbeeld bladeren door foto’s. Hoog resolutie beeld kun je beter niet op dit toestel bekijken, dat wordt nogal rafelig. De geluidskwaliteit is goed. De radio-ontvangst is matig voor wat betreft de ontvangst en het vinden van stations. De geluidskwaliteit van de wel gevonden stations is prima.
Bijzonder is de line-in-ingang waarmee ook geluid kan worden opgenomen,net als overigens van de microfoon, en radio. er zitten zelf twee speakers in om ook zonder headset te kunnen luisteren. Daar mag je niet te veel van verwachten.

De meegeleverde software is eenvoudig en biedt beperkte functionaliteit voor het beheer en conversie van geluid en video.

PluspuntenMinpuntenConclusie

  • line in

  • speakers

  • micro-sd slot

  • bediening

Een leuke uitgebreide speler met goede geluidskwaliteit voor wie niet al te veel eisen stelt aan de beeldkwaliteit.

7,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000