Voor deze drone heb je geen vliegbewijs nodig!

Voor deze drone heb je geen vliegbewijs nodig!

Geplaatst: 15 maart 2023 - 18:32

Redactie ID.nl

Wil je de wereld van bovenaf ontdekken en je avonturen vastleggen op social media? Dan is de DJI Mini 3 misschien wel de perfecte drone voor jou! Deze drone is meer dan alleen maar een vliegend speeltje: hij heeft allerlei handige functies die het maken van perfecte beelden makkelijker maken dan ooit.

Met een gewicht van slechts 248 gram is de DJI Mini 3 een van de lichtste drones op de markt. Dit betekent dat je de drone kunt vliegen zonder een drone-licentie te hoeven hebben. De Mini 3 is verkrijgbaar in twee versies: een duurdere variant met sensoren en een goedkopere variant zonder sensoren. De laatstgenoemde variant vergt wat meer oplettendheid bij het vliegen, maar biedt nog steeds uitstekende beeldkwaliteit. Daarnaast heeft de DJI Mini 3 een handige functie waarmee je het cameraatje kunt inklappen, wat vooral voor social media gebruik ideaal is.

Ben jij een liefhebber van drones en wil je meer weten over de mogelijkheden van de DJI Mini 3? Of ben je een social media-gebruiker die op zoek is naar een compacte drone om mooie beelden te maken? Bekijk dan onze YouTube Short en ontdek zelf wat de DJI Mini 3 te bieden heeft!

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk?

Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo

Lees ook: Welke soorten drones bestaan er?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten